Pulse IQ®

'Lijm' om wearables te koppelen

Hoe gaan we in de toekomst werken met een groeiend aantal draagbare sensoren? Hoe zorgen we voor een intuïtieve gebruikerservaring als alle sensoren gepaard gaan met een eigen app? Natuurlijk kunnen we wachten tot er geïntegreerde sensoren beschikbaar komen, maar hoe voorkomen we dat we dan afhankelijk worden van één leverancier? Wij stellen u in staat om een eigen combinatie van sensoren te kiezen die precies aansluit bij wat u wil meten. Dit kan met onze middleware PulseIQ®.

Neem contact op voor meer informatie

SENSOR MIDDLEWARE

Middleware verbindt gedistribueerde software applicaties. Wij ontwikkelen middleware voor gedistribueerde sensoren die gebruik maken van bestaande standaarden voor het uitwisselen van hun sensordata.

PulsIQ® module voor iOS, Android en WinPhone

We ontwikkelen een groeiend sensor framework dat geschikt is voor alle platformen. Daarmee kunnen we voor zowel iOS, Android en WinPhone apps maken die uit de voeten kunnen met sensordata.

Sensordata uitwisseling

Met de PulseIQ® middleware kunnen meerdere sensoren gekoppeld worden aan één software app. Daarnaast ondersteunt de middleware de uitwisseling van deze data tussen meerdere smart devices. Daarmee kunnen we toepassingen mogelijk maken waarbij meerdere van uw medewerkers sensordata verzamelen en met elkaar willen delen.

.

Benieuwd hoe we met PulseIQ® een wearable toepassing kunnen maken om de veiligheid te bewaken van uw medewerkers?

 

Neem contact op met Offroad Apps!

Wij zijn te bereiken via

Tel:    +31 (0) 6 242 177 13
Mail:   info@offroadapps.nl

Post- en bezoekadres: Olof Palmestraat 16, 2616 LR, Delft

Vera Pijl
Product Manager