Pulse IQ®

'Lijm' om sensoren en andere wearables te koppelen

Wij stellen u in staat om een eigen combinatie van sensoren te kiezen die precies aansluit bij wat u wil meten. Dit kan met ons PulseIQ® sensorplatform. Met de inzet van dit platform bent u niet afhankelijk van één sensorleverancier, maar kunt u oude sensoren makkelijk vervangen door state-of-the art sensoren. Ook stelt het u in staat om een eigen bijbehorende app te ontwerpen die precies aansluit bij de behoeften van uw mensen. Ons sensorplatform is daarnaast uitgerust met slimme data-sharing software waarmee informatie tussen uw mensen gedeeld kan worden, zonder dat daarvoor een cloud-koppeling benodigd is.

Sensor agnostisch

Omdat er zoveel interessante sensoren ontwikkeld worden, is het haast onmogelijk om de ultieme sensor te selecteren voor uw toepassing. Daarom maken wij het mogelijk om willekeurige sensoren te koppelen:

  • plug & play koppeling met inkoop sensoren
  • eenvoudige integratie van sensoren met open data
  • conform bestaande standaarden

Plug & Play

De gebruikers van onze toepassingen werken in hectische omstandigheden en onder hoge druk. Daarom dient een nieuwe sensor met minimale handelingen gekoppeld of vervangen te kunnen worden:

  • koppeling van sensoren met een ‘bump’
  • NFC als primaire technologie voor het koppelen
  • na koppeling robuuste verbinding behouden en automatisch opnieuw opbouwen na onverwachte ontkoppeling

 

Offline Data-sharing zonder Cloud

“Werkt het ook als er geen netwerk is? Werkt het ook als er geen GPS is?” Onze klanten opereren vaak in ‘offroad’ omgevingen, frontlinies, warzones, daar waar geen signaal of verbinding is. Juist voor deze omgevingen is ons mobiele sensorplatform uitermate geschikt:

  • naadloze overdracht van informatie tussen mobiele devices, waardoor data over meerdere devices wordt verspreid
  • sensorplatform bestaat ook in embedded variant voor op een mini-computer, oftewel ‘zwarte doos’, die op locatie of bij de gewonde kan blijven
  • data kan in ieder willekeurig format (denk aan: radio) gegoten worden, zodat deze ook vooruit gestuurd kan worden als er geen cloudverbinding mogelijk is

Meer weten over de mogelijkheden van ons PulseIQ® sensorplatform?

 

We vertellen er graag meer over!

Vera Pijl
Product Manager

Tel:    +31 (0) 6 242 177 13
Mail:   vera@offroadapps.nl